Moje konto Moje konto
Koszyk jest pusty

box_280_x_70_platnosc_online.png

box_280_x_70_allegro.png

box_280_x_70_dostawa.png

box_280_x_70_zwrot.png

 

Komentarze

  • Z zakupów jestem zadowolona ponieważ kupiłam już kilka produktów w tym sklepie.
    Oceniam na 5+

    Jolanta Ondycz , 2021-11-30 14:04

  • Krzesła są naprawdę extra. Polecam

    Mirosław Kk, 2021-11-30 10:02

  • Moja opinia o produkcie kupionym jest bardzo dobra. Polecam krzesło Alex

    Ada, 2021-11-24 10:00

  • Zakupiłam w ArtDeco lustro do salonu i jestem z tego zakupu bardzo zadowolona. Obsługa sklepu bardzo kompetentna i profesjonalna. Polecam.

    Grażyna Molenda, 2021-11-16 20:06

  • Lustro Glamour w czarnej ramie bardzo elegancko się prezentuje,polecam

    Małgorzata, 2021-11-16 18:48

Masz pytania?

info@artdecodesign.pl

tel. 607 497 777

Czynne Pn-Pt

8:00-16:00

 

Opinie

  • Z zakupów jestem zadowolona ponieważ kupiłam już kilka produktów w tym sklepie.
    Oceniam na 5+

    Jolanta Ondycz , 2021-11-30 14:04

  • Krzesła są naprawdę extra. Polecam

    Mirosław Kk, 2021-11-30 10:02

  • Moja opinia o produkcie kupionym jest bardzo dobra. Polecam krzesło Alex

    Ada, 2021-11-24 10:00

  • Zakupiłam w ArtDeco lustro do salonu i jestem z tego zakupu bardzo zadowolona. Obsługa sklepu bardzo kompetentna i profesjonalna. Polecam.

    Grażyna Molenda, 2021-11-16 20:06

  • Lustro Glamour w czarnej ramie bardzo elegancko się prezentuje,polecam

    Małgorzata, 2021-11-16 18:48

  • Jestem bardzo zadowolona z zakupu krzesła Shell. Jest bardzo wygodne i solidnie wykonane.
    Pozdrawiam, klientka.

    Katarzyna, 2021-11-16 08:05

  • Lustro pasuje do salonu polecam

    Balbina , 2021-11-12 11:51

  • Szczerze polecam ten sklep internetowy. Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu.

    Edyta K. , 2021-11-10 15:54

  • Córka zadowolona z krzesła i lustra widać że solidnie zrobione polecam

    Wiesiek Bojaczuk , 2021-10-21 12:19

  • Zamówienie i dostawa ok
    Polecam

    Zbigniew , 2021-10-18 08:59

  • Jestem mile zaskoczona szybką dostawą. Zamówione krzesło było u mnie na drugi dzień. Pozdrawiam :-)

    Aleksandra P., 2021-10-18 08:58

  • Kontakt ze sklepem oceniam dobrze, zakupiony produkt również.

    Monika Sobianek, 2021-10-12 11:47

  • Lustro zakupiłam z polecenia koleżanki i jestem niesamowicie zadowolona z jakości oraz szybciej dostawy.
    Polecam i na pewno tu wrócę
    Pozdrawiam.

    Bugusława R., 2021-10-04 09:56

  • Piękne krzesła jak na zdjęciach. Polecam. Solidne wykonanie i szybka dostawa

    Anna O. , 2021-09-28 12:23

  • Zamówienie dotarło w określonym przeze mnie terminie. Jest to ogromny plus dla sklepu.

    Piotr Walewski, 2021-09-24 10:06

  • Kontakt z obsługą sklepu oceniam bardzo dobrze. Zamówiona donica uległa zniszczeniu w transporcie kurierem, jednak na drugi dzień dostałam nową donicę w idealnym stanie. Nienaganne podejście do klienta. Polecam serdecznie, Karolina

    Karolina Zelek , 2021-09-22 09:58

  • Polecam ten sklep. Szybka dostawa. Produkty jak na zdjęciach.

    Ewa M. , 2021-09-20 15:46

  • Krzesła wygodne. Polecam Art Deco. Stanisława Kot

    Stanisława Kot, 2021-09-14 08:59

  • Zamówiony artykuł dotarł już na drugi dzień. Szybki i sprawny kontakt z obsługą sklepu
    Pozdrawiam Krzysztof Stanek

    Krzysztof Stanek , 2021-09-13 12:30

  • Zamówienie dotarło do mnie w ekspresowym tempie. Produkt jest zgodny z opisem. Polecam

    Żaneta Krawczyk , 2021-09-13 12:25

  • Ekspresowa wysyłka, jestem bardzo zadowolony z produktu jaki zakupiłem u Państwa w sklepie. Polecam w 100%.

    Paweł, 2021-09-02 08:35

  • Zamówione w niedziele 18.07, w poniedziałek lustro było już u mnie. Szczerze nie spodziewałem się tak szybkiej wysyłki. produkt identyczny jak na zdjęciu. Polecam.

    Marek, 2021-07-22 11:34

  • Zamówiłam krzesła welurowe muszelka do swojego salonu kosmetycznego. Ekspresowa wysyłka, dobry kontakt, oraz konkurencyjne ceny. Jestem na tak.

    Ilona, 2021-07-20 12:20

  • Doceniam, że są terminowi. W dzisiejszych czasach to niespotykane. Duży plus za bardzo solidnie zapakowaną przesyłkę. Kontakt odnośnie zakupu działa bez zarzutu. Wszelkie wątpliwości zostały rozwiane podczas rozmowy telefonicznej z pracownikiem. Zarówno poziom obsługi jak i jakość towaru są najlepsze.

    Julita, 2021-07-08 15:56

  • piękne oryginalne i nowoczesne lustro , szybka dostawa , bardzo starannie wykonane , polecam

    Marcin, 2021-07-08 14:00

  • Polecam, bardzo konkurencyjne ceny w stosunku do innych sklepów. Bogaty asortyment i świetna jakość. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność.

    Luiza, 2021-07-07 11:33

  • Jak najbardziej polecam, dobry kontakt, towar inny niż wszędzie. Zamówiłam 4 donice, zamówienie dotarło na drugi dzień. Dobry kontakt, jestem na tak.

    Aleksandra, 2021-06-29 10:26

  • Lustro jest takie jak oczekiwałem, wysoka jakość wykonania, z montażem nie było problemu. Polecam wszystkim

    Kazimierz, 2021-06-23 10:38

  • Jestem naprawdę mile zaskoczona jakością krzeseł. Prezentują się super. I co najważniejsze mega wygodne. Szczerze polecam, moja reakcja na krzesła WOOW. Bardzo dobra jakość obicia, wytrzymałe nogi. Po raz pierwszy jestem w 100 % zadowolona z jakości z zakupów on Line. Polecam.

    Lucyna Konopek, 2021-06-16 11:57

  • Polecam, świetny kontakt, szybka wysyłka. Krzesła bardzo reprezentatywne. Na pewno jeszcze coś zamówię.

    Radosław , 2021-03-24 15:04

  • Szybko solidnie i profesjonalnie zapakowane. Polecam.

    Kazimierz, 2021-02-25 09:41

  • Towar zgodny z opisem, bardzo szybka przesyłka. Jestem bardzo zadowolony

    Marek, 2021-01-27 12:59

  • krzesła King - Ultra Nowoczesny Styl - zaistniały niesamowicie w Jadalni wraz z szklanym stołem stworzyły
    idealny komplet

    Mariola Kunieczna, 2020-12-30 18:29

  • Transakcja przebiegla poprawnie. Zamowiony towar doszedl blyskawicznie, mily kontakt ze sprzedajacym.
    Lustro okazalo się ladniejsze niż na zdjeciach;)
    Dotarlo w jednym kawalku i od dzisiaj zachwyca domownikow swoja przepieknie wykonana rama;)
    Serdecznie polecam ten sklep.

    Marcin, 2020-12-28 21:08

  • Wybralam 4 krzesla z kolekcji Cristina. Zalezalo mi na tym, by nie zajmowaly duzo miejsca w jadalni. Zamowienie doszlo bardzo szybko ( spodziewalam sie opoznien w zwiazku ze swiateczna pora). Krzesla sa rewelacyjne! Wg mnie beda pasowac do kazdego stolu. Przemily kontakt ze sprzedajacym i dobrze zapakowana przesylka to gwarancja sukcesu;) chetnie wroce do tego sklepu- asortyment wyglada obiecujaco.

    Paulina B. , 2020-12-28 21:04

  • Towar zgodny z opisem. Szybka reakcja w sprawie stłuczonego jednego klosza w dostawie. Szybko dostałam drugi. Dziękuję i polecam.

    Aneta, 2020-11-10 08:46

  • Krzesła z poliwęglanu King design i wykonanie na najwyższym możliwym poziomie. Pięknie się odnalazły w naszym nowoczesnym Salonie , zakup i dostawa wzorcowa - na następny dzień.

    Krzysztof S, 2020-11-05 20:39

  • Ponieważ na naszym rynku jest deficyt designerskich mebli, bardzo długo szukałam dekoracyjnego postarzanego lustra, które byłoby lekkie, ale jednocześnie duże i ozdobne. W Art Deco w końcu znalazłam swoje wymarzone lustro. Obsługa sklepu, rzetelnie i fachowo odpowiedziała na moje dodatkowe pytania, co więcej byli w kontakcie z klientem do samego końca dostarczenia przesyłki.

    Wiktoria Stępień , 2020-11-03 10:31

  • Zakupiłam mega super wazon podłogowy. Zdjęcia zupełnie nie pokazują jaki jest piękny. Bardzo dziękuję i serdecznie wszystkim polecam zakupy.

    Daria, 2020-10-24 08:47

  • Zestaw mebli Kacper w pełni zaspokaja moje oczekiwania. Bardzo krótki termin oczekiwania.

    Monika, 2020-09-25 16:46

  • Towar jeszcze fajniejszy w realu niż na zdjęciu, zachęcam wszystkich do zakupu tego zestawu.

    Jadwiga, 2020-09-24 16:16

  • Krzesełko przepiękne, dokładnie takie jak na zdjęciu. Nowoczesne, a przy tym bardzo wygodne. Polecam, zwłaszcza biorąc pod uwagę korzystną cenę.

    Marlena, 2020-09-24 08:01

  • Krzesła są estetyczne, w kolorze jaki mnie interesował.

    Klaudia, 2020-09-10 09:27

  • "Polecam sklep. Wysyłka w ustalonym terminie.Towar zgodny z opisem. Mebelki bardzo wygodne."

    Aga, 2020-07-31 13:04

  • Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Bardzo dobra informacja o przebiegu realizacji zamówienia. Otrzymany towar - krzesło transparentne. Gorąco polecam ten sklep.

    Mikołaj, 2020-07-02 09:50

  • "Meble bardzo ładne (choć kolor mało brązowy). Krzesła wygodne, stół szeroki - dużo się na nim mieści. Krzesła lekkie - nawet 6-cio letnie dzieci przenosiły je do ogrodu. Za tą cenę lepszego zestawu się nie znajdzie. Obsługa sklepu rewelacyjna. Pomimo informacji o możliwym opóźnieniu dostawy paczka wysłana pierwszego dnia roboczego po zamówieniu. Błyskawicznie i bezproblemowo załatwiona wymiana w związku z uszkodzeniem i wadą jednego krzesła. Takich sprzedawców można życzyć wszystkim kupującym. Poleciłem już znajomym i na pewno jeszcze tu wrócę."

    Wacław, 2020-06-02 18:37

  • Polecam w 100%. Uczciwa firma. Kontakt ze sprzedającym w razie problemu. Zapłaciłam za towar, na drugi dzień rano już był. Towar dostarczany bardzo szybko, jestem bardzo zadowolona z zakupu.

    Anna, 2020-06-02 18:29

  • Doniczki ,które zamówiłam przepiękne ,obsługa bardzo profesjonalna i mila .Wysyłka szybka .
    Super firma polecam .

    Magdalena Bazanek, 2020-05-22 17:14

  • POLECAM w 100%. Wszystko ok- towar dokładnie taki jaki miał być. B. szybka przesyłka.

    Artur, 2020-05-22 16:38

  • "szybka dostawa, łatwa do montażu i estetyczna sofa"

    Urszula, 2020-05-22 10:23

  • Produkt świetnie stylizowany na retro.Początkowo spostrzeżone niedoróbki okazały się celowym założeniem wykonawcy, aby uwidocznić naruszenie przez "ząb czasu".Polecam każdemu kto szuka ciekawych aranżacji wnętrz niedostępnych powszechnie w sieciówkach (tandetnej chińszczyzny).Lustro dobrze zapakowane, szybka przesyłka,doskonała obsługa.P-O-L-E-C-A-M!

    Sławomir, 2020-05-22 10:20

  • "Jestem bardzo zadowolona z zakupionych krzeseł, sklep super, profesjonalnie szybko i sprawnie - sklep szczerze polecam :) :)"

    Grażyna, 2020-05-22 09:14

  • "Zestaw jeszcze ładniej prezentuje się w rzeczywistości. Mimo niewielkich rozmiarów jest wygodny i spokojnie mieści się też na małym balkonie. Polecam."

    Anna Zielińska, 2020-04-28 08:13

  • Moge polecic ten sklep kazdemu! Obsluga klienta oraz kontakt ze sklepem na poziomie master:)Rzetelna i solidna firma, towar zgodny z opisem i zdjeciami na stronie. U mnie 100% zadowolenia, zamawialam donice, ktore sa poprostu przepiekne!Dziekuje za wzorowa wspolprace:)

    Aneta Pałka, 2020-03-08 23:49

  • Witam szybka realizacja zamówienia. Szybki kontakt. Gorąco polecam ten sklep.

    Anna Szwed, 2020-03-04 15:51

  • Produkt wysokiej jakości. Towar zgodny z opisem, ekspresowa dostawa. Super sklep. 100% zadowolenia, polecam sprzedającego.

    Lidia, 2020-02-26 12:17

  • "Zaraz po otrzymaniu paczki dzwoniłam do sklepu z podziękowaniem. Jestem pod wrażeniem szybkiej dostawy i wyjątkowo miłej i uprzejmej obsługi. Bardzo polecam ten sklep. Zestaw krzeseł jest idealny. Pięknie się prezentuje i jest bardzo praktyczny a do tego dokupiłam bardzo miękkie poduszki. Dziękuje i pozdrawiam"

    Daria, 2020-02-07 13:18

  • Właśnie otrzymałam zamówione lustro, jest niesamowite, szybka dostawa, dobra cena w stosunku do jakości. Lustro jest zniewalające! Z pewnością zajrzę tu ponownie.

    Bernadeta , 2020-02-04 19:49

  • "Super produkt,szybka bardzo realizacja, wszystko zgadzało się z opisem towaru"

    Stefan Wasilewski, 2020-01-29 09:48

  • Jestem pozytywnie zaskoczona szybkością dostawy oraz jakością krzeseł, byłam na bieżąco informowana o etapie wysyłki. Krzesła dobrze zapakowane, polecam :)

    Małgorzata Dypeć, 2020-01-24 09:28

  • "Polecam! Towar zgony z opisem. Błyskawiczna dostawa. Informacja o statusie zamówienia. Krzesła bardzo ładne!"

    Dorota, 2020-01-23 14:55

  • To mój kolejny zakup w tym sklepie. Zdecydowanie polecam!

    Piotr, 2020-01-23 08:27

  • "Jestem bardzo mile zaskoczona że tak szybko zostało zrealizowane moje zamówienie"

    Bożena Kmiciuk, 2020-01-20 12:22

  • "Solidny sprzedawca. Bardzo szybko (2 dni ) otrzymałam przesyłką. Towar w pełni zgodny z zamówieniem. Polecam usługi ART&DECO"

    Alina Kopytko, 2020-01-14 16:06

  • Błyskawiczna realizacja zamówienia. Szczerze polecam

    Marzena, 2020-01-14 13:39

  • Błyskawiczna wysyłka. Lustro identyczne jak na zdjęciu a nawet ładniejsze w rzeczywistości. Bardzo konkurencyjne ceny. Polecam!

    Bożena , 2019-12-20 15:11

  • Krzesła bardzo ładne wykonane starannie. Przesyłka w szybkim tempie. Polecam serdecznie.

    Elżbieta Wojnarowicz, 2019-12-20 11:09

  • Krzesła śliczne, ładnie wykonane, a firma solidna jak rzadko, wysłanie ekspresowe. Polecam

    Lidia, 2019-12-20 10:26

  • Zamówiłam Lustro APOLLO i zdecydowanie jestem bardzo zadowolona z zakupu w Państwa sklepie.Bardzo szybka dostawa. Gorąco polecam.

    Karolina, 2019-12-16 10:20

  • Absolutnie świetny produkt, za naprawdę dobra cenę. Dodatkowo szybkość z jaka przesyłka dotarła jest naprawdę imponująca :)

    Aleksandra, 2019-12-13 08:43

  • "Krzesła są fantastyczne, estetycznie wykonane. Bardzo ładnie się prezentują. Obsługa sklepu rewelacyjna, nawet podczas reklamacji. Super sklep polecam."

    Katarzyna, 2019-12-04 11:52

  • Zakupiłam przepiękną donicę w mozaice lustrzanej.donica niesamowicie efektowna zapakowana bardzo dobrze ,dostawa ekspresowa,

    Marianna Kondratowicz, 2019-12-04 10:59

  • "Towar zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. SUPER !!!"

    Włodzimierz, 2019-12-03 15:24

  • Zakupiłam piękne lustro w białej, ciekawej oprawie. Polecam produkty oraz sklep, gdyż zamówienie dotarło do mnie bardzo szybko. Poza tym miła obsługa. Polecam

    B.Florczak, 2019-11-19 14:48

  • "Towar pełnowartościowy i realizacja ekspresowa, polecam."

    Matylda, 2019-11-19 13:15

  • "Sumienny dostawca, szybka dostawa. Towar zgodny z opisem. Polecam"

    Ryszard, 2019-11-19 09:19

  • "Super obsługa i bardzo szybka dostawa. Donice zgodne z opisem ze strony Polecam"

    Katarzyna, 2019-11-15 11:09

  • ....super obsługa,lustro musiałam zwrócić,żadnych problemów przy tym,pieniążki wpłynęły szybko na konto z powrotem!

    E.Marszalek, 2019-08-21 21:40

  • Przepiękne lustro:) mega szybka przesyłka . Bardzo profesjonalnie zapakowane. Polecam.

    Katarzyna Adamowicz, 2019-07-09 14:05

  • Lustro zgodne z opisem. Wygląda bardzo ładnie. Bardzo szybka przesyłka. Polecam

    Sylwia, 2019-07-02 13:45

  • "Lustro rewelacyjne, cudowne, piękne !! Jestem zadowolona w 100%. Lustro bardzo szybko zostało dostarczone bez żadnych problemow !! Polecam :D"

    Monika, 2019-06-25 14:16

  • "Produkt zgodny z opisem prezentuje się super i robi efekt Wow. Dostawa ekspresowa polecam"

    Danuta, 2019-06-21 16:44

  • "Sprzedający godny polecenia, wysyłka ekspresowa, krzesła wygodne i ładne."

    Alicja, 2019-06-19 10:55

  • "Krzesła Valdi bardzo porządne. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Na każdym etapie byłam informowana. Co mnie zaskoczyło jeszcze? Bardzo szybka dostawa. Już na drugi dzień mogłam korzystać z krzeseł. Szczerze mogę polecić."

    Agnieszka, 2019-06-15 10:40

  • Gorąco polecam,
    profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt, natychmiastowa odpowiedź na wszelkie pytania. Zakupione krzesła zgodne z opisem i zdjęciami. Wszystko w najlepszym porządku. Miło.

    Paulina Glozak, 2019-05-23 15:17

  • Serdecznie polecam lustro Apollo, które zakupiłam w tej firmie jest bo prostu ŚLICZNE. POLECAM...!!!

    Joanna, 2019-01-31 19:28

  • Polecam pod kazdym wzgledem ! Ta firma oraz obsługa jest na najwyzszum poziomie

    Jacek garst, 2019-01-23 08:50

  • Firma godna polecenia, pełny profesjonalizm ,usługa wykonana wzorowo.Nota najwyższa,szczególne uznanie za zaangażowanie, profesjonalizm i szacunek do klienta dla pana Łukasza!!!!!!!!!!!!!!!

    Andrzej S. z. Jaworzna, 2018-12-29 12:52

  • Super szybka wysyłka.Towar idealny z opisem.Dobry kontakt ze sprzedającym.Polecam sprzedawce.

    Agnieszka Janiszewska, 2018-12-21 14:19

  • Sklep zdecydowanie polecam! :) Bardzo profesjonalna obsługa - ze względu na uszkodzenie zamówionego towaru w transporcie składałam reklamację i nie było z nią żadnego problemu, szybko dostarczono mi nowy towar, a stary zabrał kurier...byłam informowana telefonicznie, nawet Pan ze sklepu zadzwonił i zapytał, czy odpowiada mi termin planowanej przesyłki! :) Lustro piękne! :) Polecam! :)

    Justyna Z., 2018-12-15 09:56

  • Sklep godny polecenia. Profesjonalna i miła obsługa. Krzesła które zamówiłam dotarły do mnie w wyznaczonym terminie i są przepiękne. Kupujcie w Art & Deco.

    Renata Świtalska, 2018-12-03 21:35

  • Lustro FAUNA piękne. Na żywo jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu. Szybko, sprawnie, profesjonalnie, ekspresowa wysyłka. Polecam!

    Magdalena, 2018-11-12 16:13

  • Zamówiłam 4 krzesła transparentne CRISTINA. Jestem bardzo zadowolona. Krzesła przepiękne. Wysyłka ekspresowa. Serdecznie polecam !

    Monika, 2018-11-09 10:21

  • Krzesełko jest piękne,bardzo profesjonalna obsługa i szybka wysyłka.

    Magdalena Czupryniak , 2018-11-05 20:23

  • Lustro cudne i porządnie wykonane! Firma rzetelna, przesyłka bezpieczna. Polecam :)

    Agata, 2018-10-28 00:01

  • Szybka wysyłka,solidny produkt.Bardzo dobry kontakt mailowy.Polecam.

    Katarzyna Wencel, 2018-10-16 15:33

  • Witam szybka realizacja zamówienia. Szybki kontakt.
    Sprzedawca miły sympatyczny. Godny polecenia tym bardziej że dzisiejszych czasach ciężko o ludzi z tak profesjonalnym podejściem do tematu. Gorąco polecam zakupy u tego sprzedawcy. Ania

    Ania, 2018-08-14 14:17

  • Dziękuję za profesjonalną i sympatyczną obsługę. Lustro, które zakupiłam uległo zniszczeniu podczas transportu i nie dotarło do mnie, sprzedawca zareagował już na drugi dzień po planowanej dostawie. Otrzymałam szybko nowe piękne lustro.

    MARIOLA, 2018-08-13 08:47

  • Przezroczyste krzesło jest piękne, estetyczne, minimalistyczne - a przy tym wytrzymałe i solidne. Jestem zachwycona produktem, naprawdę świetnie wygląda. Wysyłka była natychmiastowa, przesyłkę otrzymałam na drugi dzień od zakupu. Mega pozytyw!

    Ania Siemieniuk, 2018-07-16 00:51

  • Krzesła ,które zamówiłam to produkt,który w najwyższym stopniu spełnił moje oczekiwania -są przepiękne.Firma godna polecenia,na dodatek możliwość negocjacji ceny,oraz przemiły kontakt ze sprzedającym . Polecam wszystkim ☺

    Edyta Blicharz , 2018-06-19 16:28